Image
Top
Menu

Recente publicaties

20 feb '18

Geen reacties

Bye, bye LETTERLAB. Hello, ZINNIG!

Alfabetweter en Letterlab bundelen de toetsenborden. Johan Veldeman en Evi Maquoi hebben samen meer dan 35 jaar ervaring in copywriting en journalistiek. Met het nieuwe schrijfbureau Zinnig gaan ze meer dan ooit naar de essentie. “Scherpe en heldere professionele teksten afleveren, zonder ballast: … Lees meer

21 dec '17

Geen reacties

Spullen verkopen via Facebook Marketplace

Sinds kort kun je via Facebook tweedehands spullen verkopen. Dat gebeurde al regelmatig via allerlei Facebook-groepen, maar nu kan het ook ietwat officiëler: via Facebook Marketplace. Zo ga je te werk!

Lees meer

20 dec '17

Geen reacties

Kerstinspiratie: 7 warme cadeautjes

De eindejaarsperiode staat voor de deur en dat betekent dat velen onder ons druk in de weer zijn met cadeautjes zoeken. Vind je dat ook geen makkelijke klus? Wij geven je alvast enkele warme ideeën mee. Letterlijk én figuurlijk.

Lees meer

19 dec '17

Geen reacties

Veiligheid is een totaalconcept

De beveilingssector moet één van de snelst groeiende sectoren zijn. Alleen al bij Securitas zijn er op twee jaar tijd meer dan 2.400 medewerkers bijgekomen. Hoe kijkt u als bedrijfsleider best naar veiligheid en wat brengt de toekomst?

Foto: … Lees meer

18 dec '17

Geen reacties

5 perfecte kerstapps

De leukste periode van het jaar staat voor de deur. Het eindejaar is het ideale moment om ook je smartphone in feestmodus te zetten. De volgende vijf apps mogen daarbij in ieder geval niet ontbreken.

Lees meer

15 dec '17

Geen reacties

Thuisbatterij vanaf 2018 financieel aangemoedigd

De energiemarkt is continu in beweging. De maatschappelijke focus en technologie verschuiven steeds meer richting groene, hernieuwbare energie. Kiezen voor duurzame energie in je woning is niet alleen beter voor het milieu, je haalt er bovendien financieel profijt uit. … Lees meer

14 dec '17

Geen reacties

In deze 4 sectoren vind je gegarandeerd werk

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan wil je natuurlijk het liefst zo snel mogelijk een andere job vinden. In deze sectoren vind je ongetwijfeld heel snel werk.

Lees meer

11 dec '17

Geen reacties

Een robot als collega: hoe zou jij je daarbij voelen?

Nemen robots binnenkort onze jobs over? Dat is dé vraag die vandaag de dag voor heel wat discussie zorgt. Is het een ver-van-ons-bed-show, of zullen we steeds vaker robots op de werkvloer zien? En kun je als mens wel … Lees meer

08 dec '17

Geen reacties

Wat betekent terreurniveau 3 voor de securitysector?

Er is de laatste maanden heel wat te doen rond beveiliging. De aanhoudende terreurdreiging speelt daarin ongetwijfeld een rol. Welke invloed heeft dat op de sector van de installateurs? Olivier Demoulin van ALIA Security geeft tekst en uitleg.

Foto: … Lees meer

06 dec '17

Geen reacties

Waarom geen transfersom voor nieuwe werknemers?

Jaloers op de grote sommen die voetballers krijgen voor hun transfer naar een andere ploeg? Dirk Vanstipelen, directeur van Syntra Limburg, stelt voor dat grote bedrijven voortaan ook een transfersom betalen als ze veelbelovend talent wegkapen bij een andere … Lees meer